Storing telefonisch melden? 088-4706001. Vergeet ook niet onze facebookpagina te liken: Facebook transp

  • Tridoo Horeca is onze partner voor storingen en onderhoud

    Ik kan mij focussen op onze gasten, want ik weet dat de storing wordt verholpen.

  • Waar ik ook ben, ik heb controle over de zaak

    Onze medewerkers kunnen storingen melden, maar ik houd een vinger aan de pols!

De Tridoo Applicatie

De Tridoo applicatie is een, in eigen huis ontwikkelde, oplossing om uw facilitair proces op het gebied van storingsonderhoud te ondersteunen. U geeft eenvoudig uw locatie- en leveranciersgegevens in. Vervolgens kunt u direct storingen registreren en worden deze automatisch verstrekt aan de leverancier.

Door de uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u collega’s rechten geven om voor één of meerdere locaties storingen te melden. Vanuit het beheeraccount kunt u deze rechten op ieder moment aanpassen.

De leverancier ontvangt alle relevante informatie over de storing per mail. Tevens bevat deze mail een link waarmee de leverancier eenvoudig de status over de storing in de applicatie kan verwerken. Zo blijft u op de hoogte van elke statusverandering.

U werkt op deze wijze eenvoudig samen in één omgeving en beschikt daardoor altijd over een actuele status van uw meldingen.

Meldingen

Door eenvoudig kleurgebruik ziet u in één oogopslag welke melding buiten de gestelde termijn dreigt te lopen. Genomen acties kunt u eenvoudig registreren.

Verschillende dashboard onderdelen geven inzage in de situatie op iedere locatie. Zowel gedetaileerd als getotaliseerd. Ook een geografische weergave is standaard beschikbaar.

De applicatie blijft in een continue ontwikkeling waardoor er wekelijks nieuwe toepassingen beschikbaar komen.

De Tridoo Applicatie laat u de voortgang van uw storingen en onderhoud zien op alle soorten devices.

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

SWmaps

SWmeldingenperjaar

 

Meld u nu aan bij Tridoo Horeca

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan". U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten