Storing telefonisch melden? 088-4706001. Vergeet ook niet onze facebookpagina te liken: Facebook transp

 • Tridoo Horeca is onze partner voor storingen en onderhoud

  Ik kan mij focussen op onze gasten, want ik weet dat de storing wordt verholpen.

 • Waar ik ook ben, ik heb controle over de zaak

  Onze medewerkers kunnen storingen melden, maar ik houd een vinger aan de pols!

Disclaimer voor www.tridoohoreca.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.tridoohoreca.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Tridoo BV. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tridoo BV is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Tridoo BV.

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Tridoo BV te mogen claimen of te veronderstellen.

Tridoo BV streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van, of de inhoud op, deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Tridoo BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie hiervan op deze pagina.

youtubeimg

koffiekader

Waarom kiezen voor de oplossing van Tridoo Horeca?

 • Uw eigen 24/7 facilitair manager in broekzakformaat.
  Meld uw storing zelf direct in de applicatie of telefonisch bij Tridoo Horeca! U kunt de voortgang volledig volgen via de applicatie.
 • Uw medewerkers storingen laten melden? U maakt eenvoudig zelf accounts aan.
  Geef uw medewerkers toegang om storingen te melden. Bij uw afwezigheid kunt u direct inzien wat er gaande is en welke acties u nog moet nemen. U houdt op die manier de volledige controle en het inzicht.
 • Maak gebruik van ons partner-netwerk van servicebedrijven.
  Heeft u geen eigen leverancier of heeft deze geen tijd? Maak dan gebruik van ons partner-netwerk dat bestaat uit gerenommeerde servicebedrijven met ervaring in de horecabranche. (Vanaf pakket "Compleet")
 • Overzicht en kostenbewaking 
  Storingen en opvolging worden gelogd in de applicatie. U heeft daar in één oogopslag zichtbaar waar uw onvoorziene kosten uit voortkomen.

Meld u nu aan  

Meer informatie

"Sinds mijn samenwerking met Tridoo Horeca heb ik meer tijd voor mijn klanten"

"Natuurlijk gaat er wel eens iets kapot in onze zaak, maar de overlast voor onze gasten wil je natuurlijk tot een minimum beperken." Volgens Mike Krol, bedrijfsleider van Café Tijl Uilenspiegel, is Tridoo Horeca dé partner bij storingen en reparaties.

"Storingen komen altijd onverwacht en kosten vaak veel tijd om te laten oplossen. Wie moet ik bellen? En het kost een hoop tijd om er voor te zorgen dat de storing ook echt wordt opgelost".  

Voor Mike is het wel duidelijk: "Al mijn collega's hebben toegang tot de Tridoo-applicatie waarin ze storingen kunnen melden. Bij spoed meldingen laten wij de mensen van Tridoo Horeca een oogje-in-het-zeil houden. Ikzelf zie in de applicatie van elke melding de voortgang, zelfs als ik niet op de zaak ben."

Maakt u binnenkort ook gebruik van Tridoo Horeca voor het beheer van uw onderhoud, storingen en reparaties?

De Tridoo Applicatie laat u de voortgang van uw storingen en onderhoud zien op alle soorten devices.

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

SWmaps

SWmeldingenperjaar

 

Meld u nu aan bij Tridoo Horeca

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan". U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten