Storing telefonisch melden? 088-4706001. Vergeet ook niet onze facebookpagina te liken: Facebook transp

 • Tridoo Horeca is onze partner voor storingen en onderhoud

  Ik kan mij focussen op onze gasten, want ik weet dat de storing wordt verholpen.

 • Waar ik ook ben, ik heb controle over de zaak

  Onze medewerkers kunnen storingen melden, maar ik houd een vinger aan de pols!

De Tridoo Applicatie

De Tridoo applicatie is een, in eigen huis ontwikkelde, oplossing om uw facilitair proces op het gebied van storingsonderhoud te ondersteunen. U geeft eenvoudig uw locatie- en leveranciersgegevens in. Vervolgens kunt u direct storingen registreren en worden deze automatisch verstrekt aan de leverancier.

Door de uitgebreide autorisatiemogelijkheden kunt u collega’s rechten geven om voor één of meerdere locaties storingen te melden. Vanuit het beheeraccount kunt u deze rechten op ieder moment aanpassen.

De leverancier ontvangt alle relevante informatie over de storing per mail. Tevens bevat deze mail een link waarmee de leverancier eenvoudig de status over de storing in de applicatie kan verwerken. Zo blijft u op de hoogte van elke statusverandering.

U werkt op deze wijze eenvoudig samen in één omgeving en beschikt daardoor altijd over een actuele status van uw meldingen.

Meldingen

Door eenvoudig kleurgebruik ziet u in één oogopslag welke melding buiten de gestelde termijn dreigt te lopen. Genomen acties kunt u eenvoudig registreren.

Verschillende dashboard onderdelen geven inzage in de situatie op iedere locatie. Zowel gedetaileerd als getotaliseerd. Ook een geografische weergave is standaard beschikbaar.

De applicatie blijft in een continue ontwikkeling waardoor er wekelijks nieuwe toepassingen beschikbaar komen.

youtubeimg

koffiekader

Waarom kiezen voor de oplossing van Tridoo Horeca?

 • Uw eigen 24/7 facilitair manager in broekzakformaat.
  Meld uw storing zelf direct in de applicatie of telefonisch bij Tridoo Horeca! U kunt de voortgang volledig volgen via de applicatie.
 • Uw medewerkers storingen laten melden? U maakt eenvoudig zelf accounts aan.
  Geef uw medewerkers toegang om storingen te melden. Bij uw afwezigheid kunt u direct inzien wat er gaande is en welke acties u nog moet nemen. U houdt op die manier de volledige controle en het inzicht.
 • Maak gebruik van ons partner-netwerk van servicebedrijven.
  Heeft u geen eigen leverancier of heeft deze geen tijd? Maak dan gebruik van ons partner-netwerk dat bestaat uit gerenommeerde servicebedrijven met ervaring in de horecabranche. (Vanaf pakket "Compleet")
 • Overzicht en kostenbewaking 
  Storingen en opvolging worden gelogd in de applicatie. U heeft daar in één oogopslag zichtbaar waar uw onvoorziene kosten uit voortkomen.

Meld u nu aan  

Meer informatie

"Sinds mijn samenwerking met Tridoo Horeca heb ik meer tijd voor mijn klanten"

"Natuurlijk gaat er wel eens iets kapot in onze zaak, maar de overlast voor onze gasten wil je natuurlijk tot een minimum beperken." Volgens Mike Krol, bedrijfsleider van Café Tijl Uilenspiegel, is Tridoo Horeca dé partner bij storingen en reparaties.

"Storingen komen altijd onverwacht en kosten vaak veel tijd om te laten oplossen. Wie moet ik bellen? En het kost een hoop tijd om er voor te zorgen dat de storing ook echt wordt opgelost".  

Voor Mike is het wel duidelijk: "Al mijn collega's hebben toegang tot de Tridoo-applicatie waarin ze storingen kunnen melden. Bij spoed meldingen laten wij de mensen van Tridoo Horeca een oogje-in-het-zeil houden. Ikzelf zie in de applicatie van elke melding de voortgang, zelfs als ik niet op de zaak ben."

Maakt u binnenkort ook gebruik van Tridoo Horeca voor het beheer van uw onderhoud, storingen en reparaties?

De Tridoo Applicatie laat u de voortgang van uw storingen en onderhoud zien op alle soorten devices.

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

SWmaps

SWmeldingenperjaar

 

Meld u nu aan bij Tridoo Horeca

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan". U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten