Storing telefonisch melden? 088-4706001. Vergeet ook niet onze facebookpagina te liken: Facebook transp

 • Tridoo Horeca is onze partner voor storingen en onderhoud

  Ik kan mij focussen op onze gasten, want ik weet dat de storing wordt verholpen.

 • Waar ik ook ben, ik heb controle over de zaak

  Onze medewerkers kunnen storingen melden, maar ik houd een vinger aan de pols!

Wij zijn Tridoo Horeca

Met ruim 25 jaar ervaring in het (technisch) onderhoud van bedrijfsobjecten en inventaris, en vele operationele jaren in de horeca, zijn de mensen achter Tridoo Horeca “Experts” te noemen. Nee, wij zijn niet technisch en hebben zelden een schroevendraaier vast, maar wij zijn de schakel tussen u en uw leverancier. Of u nu de melding zelf wil invoeren of liever doorbelt, of u met uw eigen leveranciers wil werken of met de servicebedrijven van Tridoo Horeca, het is allemaal mogelijk.

Ons team bestaat uit enthousiaste vakkundige mensen die veel ervaring hebben met zowel de problematiek als hectiek bij spoed of calamiteiten. Maar ook bij een niet dringend reparatie- of offerte verzoek gaan zij zorgvuldig te werk en staat het belang van de klant altijd centraal.

Onze software:

Het gehele proces wordt ondersteund door onze, in eigen beheer, ontwikkelde softwareapplicatie. Door gebruik te maken van deze software heeft u altijd inzage in de status van uw meldingen.

Wilt u meer weten over ons of hoe u de software kunt inzetten in uw eigen organisatie? Neem gerust contact op.

koffiekader

Waarom kiezen voor de oplossing van Tridoo Horeca?

 • Uw eigen 24/7 facilitair manager in broekzakformaat.
  Meld uw storing zelf direct in de applicatie of telefonisch bij Tridoo Horeca! U kunt de voortgang volledig volgen via de applicatie.
 • Uw medewerkers storingen laten melden? U maakt eenvoudig zelf accounts aan.
  Geef uw medewerkers toegang om storingen te melden. Bij uw afwezigheid kunt u direct inzien wat er gaande is en welke acties u nog moet nemen. U houdt op die manier de volledige controle en het inzicht.
 • Maak gebruik van ons partner-netwerk van servicebedrijven.
  Heeft u geen eigen leverancier of heeft deze geen tijd? Maak dan gebruik van ons partner-netwerk dat bestaat uit gerenommeerde servicebedrijven met ervaring in de horecabranche. (Vanaf pakket "Compleet")
 • Overzicht en kostenbewaking 
  Storingen en opvolging worden gelogd in de applicatie. U heeft daar in één oogopslag zichtbaar waar uw onvoorziene kosten uit voortkomen.

Meld u nu aan  

Meer informatie

De Tridoo Applicatie laat u de voortgang van uw storingen en onderhoud zien op alle soorten devices.

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

SWmaps

SWmeldingenperjaar

 

Meld u nu aan bij Tridoo Horeca

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan". U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten