Storing telefonisch melden? 088-4706001. Vergeet ook niet onze facebookpagina te liken: Facebook transp

 • Tridoo Horeca is onze partner voor storingen en onderhoud

  Ik kan mij focussen op onze gasten, want ik weet dat de storing wordt verholpen.

 • Waar ik ook ben, ik heb controle over de zaak

  Onze medewerkers kunnen storingen melden, maar ik houd een vinger aan de pols!

Contactgegevens van Tridoo Horeca

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via een van onderstaande mailadressen of telefoonnummers:

Nog geen klant, maar vragen over onze diensten?
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: 088-4706011

U bent al klant en heeft vragen over onze diensten of facturen?
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: 088-4706010

Heeft u vragen over de Tridoo applicatie?
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Telefoon: 088-4706012

 

Tridoo Horeca is een product van Tridoo BV
Reitscheweg 1-7, 5232 BX 's-Hertogenbosch
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 088-4706010
Kamer van Koophandel:67269591 
 

Meer informatie ontvangen over onze diensten of een vraag stellen?  Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op!

  

koffiekader

Waarom kiezen voor de oplossing van Tridoo Horeca?

 • Uw eigen 24/7 facilitair manager in broekzakformaat.
  Meld uw storing zelf direct in de applicatie of telefonisch bij Tridoo Horeca! U kunt de voortgang volledig volgen via de applicatie.
 • Uw medewerkers storingen laten melden? U maakt eenvoudig zelf accounts aan.
  Geef uw medewerkers toegang om storingen te melden. Bij uw afwezigheid kunt u direct inzien wat er gaande is en welke acties u nog moet nemen. U houdt op die manier de volledige controle en het inzicht.
 • Maak gebruik van ons partner-netwerk van servicebedrijven.
  Heeft u geen eigen leverancier of heeft deze geen tijd? Maak dan gebruik van ons partner-netwerk dat bestaat uit gerenommeerde servicebedrijven met ervaring in de horecabranche. (Vanaf pakket "Compleet")
 • Overzicht en kostenbewaking 
  Storingen en opvolging worden gelogd in de applicatie. U heeft daar in één oogopslag zichtbaar waar uw onvoorziene kosten uit voortkomen.

Meld u nu aan  

Meer informatie

De Tridoo Applicatie laat u de voortgang van uw storingen en onderhoud zien op alle soorten devices.

Maak gratis gebruik van de Tridoo Applicatie

Onze applicatie is zeer gebruiksvriendelijk, voorzien van een duidelijk menu met handige functies die u volledig en gratis kunt gebruiken. U bepaalt zelf wat u wilt zien en kunt de applicatie naar wens inrichten.

Gebruik de applicatie op uw PC of laptop, maar ook op telefoon en tablet. Zo heeft u altijd uw facilitair manager bij de hand!

 

Lees verder

SWmaps

SWmeldingenperjaar

 

Meld u nu aan bij Tridoo Horeca

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt het aanmeldproces ook op een later moment voltooien wanneer het u uitkomt. Vul uw naam en e-mailadres in en klik op "Meld u nu aan". U ontvangt van ons een e-mail met een link die u stap-voor-stap door het aanmeldproces zal leiden. Als de aanmelding is afgerond kunt u direct starten